Naar Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Robbert Myrna - WaarBenJij.nu Naar Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Robbert Myrna - WaarBenJij.nu

Naar Hong Kong

Door: RM

Blijf op de hoogte en volg Robbert

28 Oktober 2008 | Hong Kong, Hong Kong

Na al het afscheid en bijbehorende feestjes (mensen waren denk ik blij dat wij vertrokken?) zijn we dan eindelijk vertrokken.

De vlucht was prima, mooi nieuw toestel (boeing 747) en dankzij Myrna haar lengte hadden we extra beenruimte gekregen! Dankzij de eigen tv/ computer hebben we weinig geslapen, maar wel leuke films gezien en gepokerd.

Na aankomst zijn we met de trein naar het hotel gegaan, uitgestapt op het verkeerde station en in alle hectiek en hitte (30 graden) verdwaald. Een taxi heeft ons uiteindelijk gered en zo zijn onze eerste dollars goed besteed!

Het hotel is erg mooi, de kamer heeft mooi uitzicht op de skyline van Hong Kong. Erg indrukwekkend, het WTC in Amsterdam is er niets bij.

We hebben eerst even geslapen en gaan nu de stad verkennen. Wordt vervolgd...

• 09 November 2008 - 13:06

Piet En Lies: